Játék

A Class FM és a Kelemen Kabátban bemutatja: Legyél Te a Hónap Dolgozója értékes nyereményekért!

Ha úgy érzed, hogy hasznos és kemény munkát végzel - legyen az akár háztartásban, gyárban, irodában, jótékonysági keretek között, iskolapadban vagy bárhol - és megérdemled a Hónap Dolgozója címet, jelentkezz és nyerd meg Te a 2 napos pihenést, játékkonzolt, koncertjegyeket vagy Class FM és Kelemen Kabátban ajándékcsomagot.
Nincs más dolgod, mint kitölteni az alul található jelentkezési dobozokat és feltölteni magadról egy képet, mely alátámasztja, hogy érdemes vagy a Hónap Dolgozója címre.

Nyeremények:

  • Két éjszaka szállás, két fő részére reggelivel, a Budapest szívében található, négy csillagos superior kategóriájú Continental Hotel Budapest szállodában, valamint a hétvége lezárásaként egy korlátlan étel- és italfogyasztást magában foglaló Sunday Brunch a szálloda földszintjén helyet kapó ARAZ Étteremben.
  • 2 darab Playstation 4
  • Class FM ajándékcsomag
  • Kelemen Kabátban ajándékcsomag
  • Koncertjegyek az idei év legnagyobb Kelemen Kabátban koncertjére

Zsűri:

A Morning Show műsorvezetői: Pataki Zita, Stohl András és Janklovics Péter, valamint Horváth Boldi, a Kelemen Kabátban zenekar énekes frontembere.

Játék menete: 

  • A honlapra feltöltött pályázatokra a Class FM és a Kelemen Kabátban Facebook oldalán lehet szavazni, a legtöbb szavazatot kapó  versenyző automatikusan elnyeri a közönségdíjat és az azzal járó értékes jutalmat!
  • Az utolsó héten a 4 zsűritag kiválaszt 4 shortlistes jelentkezőt, akik pár nap múlva egy perces telefonos interjúban kampányolhatnak, hogy miért ő a Hónap dolgozója.
  • A zsűri élő adásban közösen kiválasztja a méltó győztest aki elviheti az őt illető értékes nyereményeket!

 

A játék 2017. szeptember hónapjában zajlik.

A játékban való részvétellel a jelentkező hozzájárul a beküldött fénykép és bemutatkozás közösségi oldalakon való megosztásához. Amennyiben a feltöltő más személyt jelöl a versenyben, úgy a feltöltő vállalja a felelősséget a megosztott képért és tartalomért. A pályázatokat a Kelemen Kabátban és a Class FM Facebook-és Instagram profilján jelenítjük meg, a shortlistesekről és nyertesekről sajtóközlemény is készülhet, melyhez a pályázó a jelentkezés feltöltésével járul hozzá.
Kép feltöltése


Rajongók ezrei

Hallgasd újra

 
 
 
 

© 2011 Copyright Kelemen Kabátban
www.kelemenkabatban.hu
Minden Jog Fenntartva! All Rights Reserved!Honlapkészítés, tárhely, domain, banner, webdesign, grafika